Lumina de Arena LED fotbal

Lumina de Arena LED fotbal

Arena de fotbal de LED lumina. Lumini LED-uri luminoase din lume. Premium optice iluminat sistem precis, 95 % randament ridicat. Waterproof IP66, adecvate pentru uz interior si exterior. Mediu proctection, nu UV/Hg şi substanţe nocive

Product Details

Lumina de Arena LED fotbal


Caietul de sarcini


led soccer arena light specifications

Avem o varietate de iluminat cu LED pentru potrivite pentru diferite Arenele cerinţă, ca mărimea, înălţimea, tipul şi stilul, iarba, experienţa jucătorilor şi publicul etc.


led soccer arena light design 1

led soccer arena light design 3Lumini LED-uri de fotbal, dacă inundaţii lumini sau Bay-uri de mare, sunt o modalitate rentabilă pentru a realiza iluminare optimă în timp ce scăderea ta utilitate şi costurile de întreţinere în timp. Din moment ce luminile sunt pe terenul de fotbal este deschis, are sens să utilizeze becuri care dura un timp îndelungat. Iluminat cu LED este o soluţie de mică putere care prevede iluminare superioare şi un cost eficient mod de a reduce costurile dumneavoastră de utilitate.


Terenuri de fotbal variază în dimensiune; la liceu, la facultate, pentru agrement şi Stadionul-scaune, toate câmpurile de fotbal necesită iluminaţiei uniforme de lumini, care nu creează efectul de orbire sau puncte fierbinţi pe gazon. De asemenea, chiar dacă fotbal este jucat la nivelul solului, mingea poate fi dat mare în aer de multe ori pe parcursul jocului. Asiguraţi-vă că aveţi cel mai bun LED iluminat fotbal pentru a captura fiecare joc!


Orbire este rău şi poate afecta placerea jocului. Reduce efectul de orbire pentru jucătorii de fotbal şi fani de scopul luminile astfel încât acestea sunt în afara de linie de vedere de jucători şi spectatori.Produsul nostru pentru solutie de iluminat sala de sportIMG_5885.jpg720w.jpg
Teren de tenis LED lumina-avantaje:

un). reflector de aluminiu pur mare şi sistem de eliberare cu fierbinte;

b). iluminare LED de mare putere, constantă de înaltă effection importat curent;

C). am trecut de ISO, şi cu grupul de control strict de calitate;

D). lung garantie: 3 ani;

E). economie de energie;

F). cea mai mare putere au condus de iluminat în industria de condus;

G). eficiență iluminare: sus la spre 170 lm/w.Hot Tags: Lumina LED-uri Soccer Arena, fotbal lumina, lumina arena

Anchetă

Produse conexe