Acasă > Stiri > Conţinut

LED iluminat industria E-commerce eră

- May 07, 2015 -

În ultimii ani, industria de iluminat LED a dezvoltat rapid cu sprijinul puternic al ţării de o şansă de dezvoltare. Odată cu dezvoltarea viguroasă de e-commerce, dar, de asemenea, deschide uşa la Internet de cumpărături pentru industria de iluminare LED.

Acum cu LED iluminat industria din ce în ce mai multe prosperă, mai multe companii au început să te uiţi în partea de sus e-commerce curent. Creştere rapidă de cumpărături on-line pentru canale de vânzări LED iluminat industria oferă o nouă posibilitate. Prin urmare, explorarea drumul din industria de iluminat LED, e-commerce este foarte important.

În ultimii doi ani, multe LED tradiţionale de afaceri de iluminare a început deja activităţi, cum ar fi comerţul electronic, s-au stabilit produsele lor ca Taobao, Jingdong, Pat şi alte terţe părţi B2C platforma, întreprindere este de a vedea dublu aceste platforme an a adus mare impuls la cumparaturi online. Cu toate acestea, Condusă de B2C nu este drumul spre merge fără probleme, pentru a converti B2B, B2C este dezvoltarea pe termen lung şi eficiente de e-commerce.

Curent, LED electrice comerciale mai multe dintre încă în "vandut bunurile" de etapa, adica real Shang de brand, de asemenea, nu a apărut, în timp ce, din cauza LED epoca comerciale electrica vine, linia Shang din categoria produselor a foarte complet, aproape acoperă are orice categorie de nevoile acasă, astfel încât, pentru emergente, LED Enterprise pentru, prin electrice comerciale stabilite de brand, a devenit are LED de dezvoltare comercială electrice trebuie să tendinţă.

LED-uri de afaceri după mai mult de doi ani după izbucnirea, ordinul a intrat acum o etapă de Red Sea bătălii, pretul deja este foarte competitiv. Unele companii de e-commerce pentru a ocupat rapid piaţa, mai mare preţ de concurenţă, de fapt, nu este de dorit, sănătoşi dezvoltarea perturbă grav de putere LED pe de o parte, pe de altă parte aduce daune grave la marca lor.

Promotii normalizat de e-commerce, războaie de preţ nu mai sunt electric contractor "ultima picatura". Dezvoltarea afacerilor va treptat din "Războiul preţurilor" la "valoare". CONDUS la dezvoltarea durabilă a întreprinderilor în platforma de e-commerce, marca, calitate şi servicii sunt operaţiunea de e-commerce este esenţială.


Legate de ştiri

Produse conexe

  • 1000W LED Floodlight
  • 100W RGB inundaţii LED lumină
  • 100W LED lumina strada
  • 500W LED Floodlight
  • Lampa de inundații cu LED-uri de 300W
  • Led de iluminare cu LED-uri de 200W